FRISSÍTVE – Megtudtuk, mikor jön az első Dark Souls 3 DLC! [VIDEO]

FRISSÍTVE: Időközben a DLC-ből megjelent most már normálisan a videó, úgyhogy lehet sasolni, mire számíthatunk október 25-én a 15 dollárba kerülő DLC-ben. A második DLC 2017 elején jön.

EREDETI: A Dark Souls harmadik része nemsokára megkapja első DLC-jét.

A Bandai Namco a japán játékmagazinokban már elárult néhány új részletet a FromSoftware játékának kiegészítőjéből – többek között a megjelenési dátumot is közölték.

Az Ashes of Ariandel PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n is október huszonötödikén/huszonhatodikán (régiótól függ!) rajtol. A PlayStation hivatalos Twitter fiókja is szépen benézett valamit, ugyanis idő előtt tették közzé a trailert, amit azóta a Sony gyorsan le is törölt. (Ha esetleg elérhetővé válik, a hírt frissíteni fogjuk – elvileg ma lesz a bejelentés.)

Új fegyverek, új mágia, és egy PVP-exkluzív pálya, az Immortal Competition is az Ashes of Ariandel része lesz. Japánban 1200 yen lesz az ára, úgyhogy errefelé talán 15 dollár (~4300 forint) lesz, de egy season pass is elérhető odaát 2000 yenért, ami nyugaton 25 dollár, tehát kb. 7000 forint – ez mind a két DLC-t elérhetővé teszi.

A Souls-széria után valami új készülhet a FromSoftwarenél.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu