Kiszivárgott az új Duke Nukem játék?

Tegnap már írtunk arról, hogy egy visszaszámláló pörög a nulla felé a Duke Nukem weboldalon, most viszont már hozzátehetjük, hogy mi lehet a bejelentésre váró cím.

A Tezla55 névre hallgató Reddit-felhasználó kiszivárogtatta, hogy mire is számíthatunk az izomtibor Duke-kal. Az új játék, amire számíthatunk, az a Duke Nukem 3D: World Tour nevet kapta, és részben remaster, részben remix lenne az 1996-os eredetiből némileg felújított grafikával.

Ami még lehetséges, az a kooperatív és online deathmatch módok bekerülése, igaz, a Tezla55-höz közeli forrás sem volt biztos ezekben. A fejlesztő a Nerve Software lehet, akik az utóbbi néhány Call of Duty játékba is besegítettek.

A képek alapján nem biztos, hogy ez lesz belőle – ha pedig igen, akkor talán ideje lenne valami ÚJAT is csinálni, de ekkor meg eszünkbe jut a Forever körüli mizéria a When it’s done (Kész lesz, amikor kész lesz) mentalitással…

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu