Íme a szeptemberi PlayStation Plus felhozatal! [VIDEO]

A Sony közzétette az első őszi hónapra kínált PlayStation Plus játékok listáját.

Akik szeretik a Dark Souls-stílusú akció-RPG-ket, talán örömmel fogadják a Lords of the Fallent, de a másik játék is megér egy kört, ugyanis a Journey (ami PS4 mellett PS3-on is elérhető lesz!) sem egy gyenge játék, bár tény, hogy ezt már valószínűleg sok PlayStation Plus előfizető végigtolta.

A PlayStation 3-on a Prince of Persia: The Forgotten Sands, illetve a Datura várja ingyenesen szeptemberben az előfizetőket, míg a PlayStation Vitán az Amnesia: Memories (egy vizuális novella), illetve a Badlands (PS4, PS3 is!) lesz ingyenes. A játékok szeptember hatodikán cserélik le az augusztusi kínálatot.

Ne feledjük, szeptember huszonkettedikétől 50-ről 60 dollárra (kb. 18 ezer forintra) nő az éves PlayStation Plus előfizetői díj! Talán ennek következtében végre egy javulás következhet be az ingyenesen nyújtott játékok minőségében.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu