Duke Nukem PlayStation 4-re és Xbox One-ra tart [VIDEO]

Bár a macho nem egy új játékban rúg szét pár feneket, mégis újabb platformokon válik elérhetővé.

Ezúttal is igaz dolgok szivárogtak ki, hiszen tényleg a Duke Nukem 3D kerül (újfent?) felújításra: a 20th Anniversary World Tour ráadásul már megjelenési dátumot és árat is kapott, úgyhogy a Gearbox, akik ezúttal a kiadó szerepét töltik be, már alaposan felkészült.

Október tizenegyedikén érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re 20 dolláros (~6 ezer forintos) áron egy vadonat új epizóddal felszerelkezve Duke. Ezt az epizódot, ami nyolc pályát tartalmaz, az eredeti designerek, név szerint Allen Blum III és Richard „Levelord” Gray hozott össze. Audióban is visszatérnek a régi arcok: Duke hangja, Jon St. John új hangokat, míg Lee Jackson, az eredeti hangdesigner új soundtracket dob a kalapba. Ezeken felül még fejlesztői kommentárt is kapunk a játékhoz.

Kérdéses lehet a kinézet még. Ebben válthatunk az eredeti ’96-os grafikai engine és a True3D Renderinggel megvalósított felújított változat között – ezt bármikor megtehetjük.

És tessenek mondani, mikor lesz új (!) Duke játék?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu