FRISSÍTVE – Tizennyolc percnyi The Last Guardian játékmenet érkezett [VIDEO]

FRISSÍTVE: A Tokyo Game Show-ra a Sony kivitte a The Last Guardiant is, amiből most jó tizennyolc percnyi játékmenetet tekinthetünk meg.

Karakterünk mozgása a külföldi publikációk alapján még nem tűnik tökéletesnek, ami talán a videón is érzékelhető, de még van idő finomhangolni az irányítást. Remélhetőleg a Sony megteszi.

Megjelenés december hatodikán, kizárólag PlayStation 4-re.

EREDETI: A Sony két hét alatt két exkluzívját látja későbbre kerülni a megjelenési tervekben…

Nem volt elég augusztus végén a Gran Turismo Sporttal kapcsolatos halasztás, most a The Last Guardian is hátrébb kerül a listán. Szerencsére nem 2017-ben kerül a boltokba, mint a Polyphony Digital autós játéka, hanem még az idei években, pontosabban december hatodikán érkezik az új időpont szerint. Ezzel egy napra került a South Park: The Fractured But Whole-lal és a PS4-re még nem megjelenő Dead Rising 4-gyel.

Az indoklás az, hogy a fejlesztés utolsó fázisaiban a kelleténél több bugot találtak, és nem szeretnék hibásan kiadni az évek óta várt, és közben generációt váltott PlayStation-exkluzív címet. Ha ez a közel másfél hónap elég lesz a bugok kigyomlálására, akkor megnyugodhatunk, de ha nem, még kérdéses lesz látni, miként szuperál Fumito Ueda (ICO, Shadow of the Colossus) új játéka.

Mindenesetre ez nem vet jó fényt a Sony-ra…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu