Wasteland 3: irány Colorado!

Az izometrikus RPG-k nem halottak; az inXile a 2 sikere után nekiült a harmadik résznek.

Az első és második rész között 26 év (!) telt el, de ezúttal nem kell ennyit várni arra, hogy a harmadik felvonás a kezeink közé kerüljön, hiszen a poszt-apokaliptikus RPG, ami tulajdonképpen a Fallout fő inspirációja volt, nem áll meg a 2-nél (illetve annak Director’s Cut változatánál).

A November csapat (nem, tényleg ez a név) egyetlen túlélőjét kell irányítanunk a fagyos Colorado környékén. A nukleáris hatások miatt a való világtól teljesen elvágott területen élők nem is tudnak a Rangerekről, mi pedig közéjük tartozunk, és valakinek rendet kellene teremtenie…

A Wasteland 3 abban erősít, hogy lehetőséget ad a történet kooperatív végigjátszására. Nem kell egyedül harcolnunk, de ha mégis erre kerülne sor, lehet egyedül is folytatni a kalandokat, és mire partnerünk visszatér, nagy változásoknak lehet szemtanúi.

A közösségi finanszírozás október ötödikén indul a Figen – az inXile viszont a legtöbbször maradéktalanul teljesíti az ígéreteit. A játékot PC-re, Mac-re, Linuxra, PlayStation 4-re és Xbox Onera hoznák ki a jövőben.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu