Máris launch traileren a Call of Duty 4 PlayStation 4-en [VIDEO]

Hiába a november negyedikei megjelenés (legalábbis teljes egészében…), a Call of Duty: Modern Warfare Remastered már megkapta a launch trailerét.

Ezt meg kell magyarázni: nos, aki előrendelte az Infinite Warfare-t, az idei Call of Duty-t PlayStation 4-en Deluxe, illetve Digital Deluxe kiadásban, bónuszként lehetősége van a Modern Warfare felújított kiadásának kampányát végigjátszani harminc nappal a megjelenés előtt. Tehát október ötödikétől lehet szólóban sztorizni PlayStation 4-en, de multizni nem. Ez talán az eddigi legfurcsább konzol-exkluzív előrendelői bónusznak tűnik…

A Call of Duty 4 kurrens-gen változatát önállóan megvenni nem lehet, mivel csak az Infinite Warfare-rel együtt lehet megvásárolni, és nekünk úgy 24-25 ezer forintnál kezdődik az árazás. Ha nincs meg az Infinite Warfare, nem tudjuk elindítani a Modern Warfare-t.

Ezek után nem lenne meglepetés, ha jövőre jön a World at War felújítása…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu