Elindult a Wasteland 3 közösségi finanszírozási kampánya [VIDEO]

Elég gyorsan elérheti az inXile Entertainment a kitűzött célt az eddig látottak alapján…

A Figen a hír írásának pillanatában még 28 nap és 17 óra van, de már 10274-en szponzorálták a Wasteland 3-at 2 millió 167 ezer 254 dollárral (~591 millió forint!), a céluk pedig 2.75 millió. Akárhogy is nézzük, ezt biztosan összepakolják a rajongók. Akik korábban a Wasteland 2-t támogatták Kickstarteren, öt dolláros kedvezményt kapnak a perkekre – digitális jóságok, mint például letöltés a harmadik, második részekhez, korai hozzáférés, soundtrack, művészi könyv, gyűjtői dobozos kiadás, amit akár dedikáltathatunk is, NPC, esetleg egy tárgy megtervezése… szóval az általánosságban megszokott jutalmakat kaphatják meg a finanszírozók.

A játékhoz két videót is összerakott az inXile, akik szemmel láthatólag rágyúrtak a kampányra – a második résznél a harmadik a fagyos Colorado környékén még jobb lehet!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu