Elhalasztásra került a Syberia 3!

Mostanában újra gyakran hallunk arról, hogy egy-két játék később jön a tervezettnél – ebbe beszállt a régóta várt Syberia harmadik része is.

A még 2009-ben bejelentett (!) játék, amit 2012-ben vettek újra elő, eddig úgy tűnt a májusi bejelentés alapján, hogy december elsején érkezhet PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Ezt a dátumot a Gravity Rush 2 is kihagyja, így Kat mellett Kate Walker is inkább 2017-et célozza meg.

A Microids alelnöke, Elliot Grassiano ezt mondta: „Úgy döntöttünk, hogy Kate Walker kalandjait még jobban elmélyítjük. Tudjuk, hogy a rajongók világszerte alig várják, hogy újfent az ő bőrébe bújjanak, de több időre van szükségünk, hogy a Benoit Sokal által létrehozott univerzumban játszódó játék teljesítse az elvárásokat.”

Benoit Sokal azt mondja, hogy a plusz időben több jelenetet, több nyelvű szinkront, illetve opcionális narratívát hoznak össze, amivel tényleg finomhangolhatják a Syberia 3-at. Sokal egy kicsit csalódott a döntés miatt, de örül annak, hogy a Microids inkább átrakta a megjelenést 2017 első negyedévére mind a három platformon, mivel így jobb élményben lehet a játékosoknak részük.

Egyre erősebbnek tűnik 2017 eleje. South Park: The Fractured But Whole, Gravity Rush 2, Outlast 2, Syberia 3… elvileg március tizenötödikén jön a Syberia 3, ami errefelé kicsit necces lesz.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu