The Last Guardian: Team ICO-retrospektív a PS2-es érától napjainking [VIDEO]

A Team ICO munkásságából egy rövid montázst láthatunk.

A csapat nem 2009-ben robbant be a köztudatba, hiszen a The Last Guardian bejelentése előtt már két játékkal komolyan felhívták magukra a figyelmet. Az ICO és a Shadow of the Colossus egyaránt megmutatta, hogy Fumito Ueda és a többiek nem kispályások. (Nem is csoda, hogy a két játékot kiadták újra PlayStation 3-on egy kollekcióban!)

Az álomszerű atmoszféra tökéletesen átkerült a The Last Guardianba is, aminek már volt egy elhalasztott megjelenése is – de talán nem lesz több, mert ha még egyszer bemondja a Sony, hogy „nem, mégsem ekkor jön”, akkor a Gravity Rush 2-vel együtt egy másik PlayStation 4-exkluzív megy át 2017-re.

December hatodikán jön Trico és a kölyök története, csakis PlayStation 4-re. Addigra már kinn lesz a boltokban a PS4 Pro is, azon vajon hogy fog festeni?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu