Megtudtuk, mikor jön nyugatra a Tales of Berseria [VIDEO]

A Bandai Namco  Tales sorozatának újabb tagját tehetjük fel nemsokára a polcunkra.

A Tales of Berseria Japánban már augusztus közepén megjelent PlayStation 4-re, illetve az ottani szokásoknak megfelelően PlayStation 3-ra, de a prev-gen konzol helyett PC-re angol nyelven is elérhető lesz a PS4 mellett errefelé a JRPG műfajú játék – cserébe még várnunk kell egy kicsit.

A megjelenés Észak-Amerikában január huszonnegyedikén lesz esedékes (egy napon a Resident Evil 7-tel – nem valami célszerű), míg a PC-s kiadás, illetve az európai start huszonhetedikén következik be.

A gyűjtői kiadásról is megtudtuk, hogy mit fog tartalmazni. A mindössze tízezer, számozott példányban készülő csomagban egy soundtrack CD-t, egy Steelbookot, egy kártyakészletet, egy kezdőknek szánt tippfüzetet, egy keményborítós novellát (A Witch’s Tale: A World Full Of Daemons), egy 8-bites retró kulcstartó-készletet, két chibi figurát és magát a játékot kapjuk egy nagy dobozban. Az ára 150 dollár Amerikában, errefelé (már ha valaki kihozza ide) kb. 46-47 ezer forint lehet a gyűjtői változat ára.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu