Nem fog idén megjelenni a Star Citizen: Squadron 42!

A 2016-ra datált játékok listája újabb névvel csökkent.

A sztárokkal teletűzdelt (pl. Gary Oldman) egyjátékos kampány még februárban vált le a Star Citizen MMO részéről, hogy ne kelljen a játékosoknak olyan tartalmakra is beruházniuk, amire nem biztos, hogy igényt tartanának. (Tehát aki nem akar multizni, annak nem kell megvennie azt a komponenst.)

Eddig „2016” volt megadva a Squadron 42 megjelenési dátumának, de az Eurogamer szerint a Cloud Imperium Games játékával kapcsolatban a Citizencon livestream során került bejelentésre: idén nem fog megjelenni. Chris Roberts azt is hozzátette, hogy a játék 28 fejezetének legtöbbje még kezdetleges állapotban van.

Legalább készül a játék, és nem vernek át minket a palánkon – nem lehetetlen, hogy 2017-ben sem fog PC-n megjelenni a Squadron 42!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu