Evolve: a fejlesztők leteszik a lantot

A Turtle Rock Studiosnak máson kell dolgoznia, úgyhogy a közelmúltban free-to-play modellre váltott Evolve is hátrahagyásra kerül.

A fejlesztők egy blogposztban közölték, hogy a Take-Two által birtokolt franchise-zal le kell állniuk, így a 2K belsős fejlesztő csapatának kell átvennie a stafétát, úgyhogy a játék megmenekül az eltűnéstől. Holnap este kilenc órakor indul egy búcsú stream a Twitchen, ahol a fejlesztők a tapasztalataikról fognak mesélni, illetve kérdésekre is válaszolnak majd.

Felmerülhet a kérdés, hogy mi a kérdés az Evolve konzolos free-to-play kiadásaival? Még mindig megfontolás alatt van, de most a célja a 2K-nek az, hogy új játékosokat hozzanak be, illetve a közönséget megtartsák PC-n. Ez így érdekes lesz, mert az Evolve-hoz nem terveznek frissítéseket csinálni…

Ezzel szemben az Evolve-ot a Take-Two egy „állandó” franchise-nak könyveli el a Red Dead és a Grand Theft Auto mellett… és min dolgozik a Turtle Rock? Többek között egy VR játékon, a Face Your Fearsen, ami az Oculus Riften Halloween napján, harmincegyedikén jelenik meg.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu