A Bioware egyhamar nem jelenti be új, sztorialapú IP-jét

Hiába a korábbi teaselés, a Bioware néma marad az új projektjével kapcsolatban.

A Game Informerrel beszélt Aaryn Flynn, aki a Bioware menedzsereként belelát a cég történéseibe. Szerinte a játék munkálatai jó úton járnak, de nem fogják bejelenteni rövid időn belül az új projektet.

„Talán akkor hallhattok róla, ha befejezzük a Mass Effect: Andromédát. Addig biztosan nem fogunk beszélni róla, amíg nem vagyunk teljesen biztosak benne.” – mondja Flynn. A játék elvileg már 2013-ban (!) játszható volt, a fejlesztői pedig a Knights of the Old Republic csapata volt annak a változatnak.

Flynn még azt is mondja, hogy egy új IP megalkotásánál mindig az az első és legfontosabb kérdés, miszerint valami könnyen felismerhetőt, avagy valami nagyon eltérőt szeretne-e a fejlesztő létrehozni. A Bioware végül egy olyan játék elkészítésében állapodott meg, amit szeretnének a rajongói, így a sztorira és annak elmesélésére koncentráló IP-t kezdtek összerakni. (Ebből fakadóan az első változatot választották.)

Talán az E3-on végre bejelentik. Csak ne járjon úgy, mint a kukába került Shadow Realms, amit talán túl korán lepleztek le.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu