Electronic Arts: Battlefield nem, Battlefront igen!

A Battlefield 1 lehet pár évig az utolsó felvonás a szériában.

Blake Jörgensen, az Electronic Arts pénzügyi főnöke megosztotta gondolatait a két franchise-ról. „Nem lesz új Battlefield pár évig” – mondta Jörgensen, így a 2017-es évben kizárt, hogy jöjjön valami új itt. Ezzel szemben a Star Wars Battlefront folytatásáról sokkal bővebben nyilatkozott: „Ha volt is kritika, az is annyi volt, hogy [a játékosok] többet akarnak. Ezt a szívünkre vettük a sokkal nagyobb, és izgalmasabb folytatás fejlesztése közben, így megcélozva a felmerült problémákat.”

Jörgensen arról is beszélt, hogy miként tudná a cég jobban lekötni a játékosokat, mert „minél többet játszanak az adott játékkal, annál nagyobb esély lesz arra, hogy több pénzt költsenek rá”. Felmerült annak a lehetősége, hogy a Battlefieldben is majd viszontláthassuk az EA Sports Ultimate Team modelljét (igaz, ott a legjobb focisták összegyűjtése logikus, de egy FPS esetében picit fura elképzelésnek tűnik). Azon múlik az ötlet, hogy kivitelezhető-e a játékmenet alapjainak módosítása nélkül.

Jövőre tehát Star Wars: Battlefront 2 lesz ősszel, addig pedig bőven elleszünk a Battlefield 1-gyel.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu