Perköltségre gyűjt a Crytek egyik volt alkalmazottja

A Crytek dolgozói közül néhánynak tele van a hócipője a cég helyzetével.

Ludvig Lindqvist FX artistként dolgozott decemberig a Cryteknél, de mivel két hónapja nem kapott fizetést, felmondott. Ebből elege lett és indított egy GoFundMe kampányt, hogy elég pénze legyen a bíróság elé vinni a Crytek ügyét. Jelenleg nem áll jól a szénája… eddig tizenegyen összesen 160 eurót (48 ezer forintot) gyűjtött össze a húszezer euróból (kb. 6 millió forint). Ahogy Lundqvist még egy grafikonon is prezentálja, május óta folyamatosan csúszott a fizetés napja.

Ha esetleg a kitűzött célnál többet szed össze, Lundqvist a többi alkalmazott bírósági költségeit is finanszírozza, illetve jótékony célra is jutna a Special Effect és az Able Gamers párosának.

Ha már ennyire megelégelték egyesek a Crytek önnön vonszolását, akkor már tényleg közel lehet a Crysisokat és az első Far Cry-t fejlesztő cég vége…

(Forrás: MCV)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu