Castlevania rajzfilmsorozat van készülőben?

Az Adventure Time (magyarul Kalandra Fel!) egyik fontos alkotója állhat a Konami franchise-ának animált adaptációja mögött.

Fred Seibert a Nickelodeon és a Cartoon Network keze alá is dolgozott (sőt, utóbbi esetében 1992 és 1996 között az utolsó elnöke volt a Hanna-Barbera razjfilmstúdiónak, mielőtt a Cartoon Network teljesen bekebelezte őket), és mostanában a Kalandra Fel! mögött tevékenykedik… igaz, nem sokáig, hiszen ez 2018-ban véget fog érni.

A Screencrush arról ír, hogy Seibert a Nickelodeon Nick Animation Podcastjében elhintette, hogy egy játéksorozat adaptációjának fognak nekiülni: „Van egy projektünk, aminek névtelennek kell maradnia, de az utóbbi három évtized egyik leghíresebb videojátékán alapul. Tizenkét éve a birtokunkban van a licensze, de eddig nem tudtunk vele mit kezdeni. Remek karakterek és jó történetek voltak, de végül neki tudtunk ülni.”

Adi Shankar még tavaly (!) arról beszélt, hogy egy „szupererőszakos” Castlevania mini-sorozaton dolgozik Fred Seiberttel és Kevin Klondéval. „Sötét, szatírikus lesz, és egy évtizednyi propaganda után a vámpíros alműfajt a fejére fogja állítani.” Pár órája ennyit még írt Facebookon: „nem erősítem és nem is tagadom le”. Gyanús.

A Konami mostanában nem éppen pozitív véleménnyel van a játékosok körében (és ez finom kifejezés), de talán ezzel is próbálkoznak végre valami jó hangot megütni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu