Xbox-marketing: „2017 a Project Scorpio éve”?

Az Xbox marketingfőnöke talán túlzásba vitte a készülőfélben levő Microsoft konzol hypeolását.

Aaron Greenberg a Twitteren próbálja hypeolni a Project Scorpio névre hallgató, a kurrens konzolgeneráció közepére datált erősebb Xbox One-t, igaz, még mindig nincs neki konkrét megjelenési dátuma, miközben a PlayStation 4 Pro már majdnem két hónapja megvásárolható.

„2017 van, a Project Scorpio éve – készen álltok a szörnyetegre?” – írta Greenberg. „Az emberek készen állnak!” – írta egy válaszban.

Bár érthető a Microsoft hypeolása, még nem tudni, hogy teljesítményben tényleg azt hozza-e, amit elvárhatnak tőle a játékosok: 6 TFLOPS számítási teljesítmény (a PlayStation 4 Pro 4,2-t tud kb.), natív 4K-n való játék kompromisszumok nélkül. Ha ezt sikerül is a Microsoftnak megcsinálnia, lesz egy kérdés: mennyibe fog kerülni!?

Az ár tényleg fontos kérdés (emiatt is hagyta ki a Sony a PS4 Proból az 4K-s Blu-ray meghajtót) – ha drága lesz a konzol, nem biztos, hogy a Microsoft képes lesz folytatni a felzárkózási tendenciáját a riválisához…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu