A XX. században játszódhat az idei Call of Duty?

Huszadik századi jelek a falakon…

Hiába tűnt rögösnek a tavaly Call of Duty, az Infinite Warfare rajtja, mégis a legnagyobb eladási adatokat generálta a konzolos játékok között tavaly az USÁban, illetve novemberben a legtöbbet letöltött cím is lett PlayStation 4-en. No igen, de idén a Sledgehammer Gamesen a sor az Infinite Ward után…

2014-ben lépett be ez a csapat először a rotációba, és az eredményük az Advanced Warfare volt. A fejlesztők a Twitterükre egy boldog új évet kívánó üzenet mellé egy rövid videót is raktak, amiben fogaskerekek pörögnek ezerrel.

Nem tűnik véletlen lépésnek a Sledgehammer húzása: Michael Condrey, aki a stúdió társalapítója (és mindemellett főnöke is), karácsonykor egy M1911-es képet tett közzé. Ezt a pisztolyt az USA katonái használták gyakran a múlt században.

Lehet, hogy a Sledgehammer nekiült a régebben pletykált vietnámi Call of Duty-nak? Ha nem ebben a környezetben játszódik majd az idei shooter, akkor lehet, hogy elkéstek, hiszen a DICE a Battlefield 1-gyel az első világháborúba ment vissza a jövőbe tekintés helyett. Az Infinity Ward egy űrhajóssal hasonlóan teaselte, milyen is lett végül a 2016-os CoD. Hmm…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu