Londonba megy a Resident Evil 7 [VIDEO]

A Capcom marketingje új sebességbe kapcsolt.

Az októberi, Los Angelesben megtartott élmény után London East End régiója a következő célpont. A Resident Evil 7: The Experience egy negyvenöt perces élményt kínál egy kísértetjárta, roskadozó régióban. Ebben a résztvevők újságíró-gyakornokként igyekeznek tudósítani egy paranormális műsorokkal foglalkozó TV-műsornak, miközben ki kell nyomozni, miért tűnt el egy stábtagjuk. Puzzle-k megoldása, nyomok felkutatása lesz a kulcs a kimenekülésben (az együttműködésről nem is beszélve), de lesznek „váratlan félbeszakítások” is, ami virágnyelven a jumpscare-eket takarhatja.

Az esemény január huszadika és huszonharmadika között lesz átélhető, mégpedig ingyen – Los Angelesben ez még harmincöt dollárba (kb. 10 ezer forintba) került – ottani idő szerint délután egy és tíz óra között. Érkezési sorrendben osztanak jegyeket, úgyhogy érdemes az alábbi oldalt felkeresni.

A helyszín titkos, így a szerencséseknek egy megadott helyszínt kell Londonban felkeresni délelőtt fél tizenkettőig, ha részt szeretnének venni (Sewer Gators, Dray Walk Gallery, 91 Brick Ln, London E1 6QL).

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu