Újabb stúdiót zár be a Sony!

Nem csak a Microsoft kezdi rossz lábbal a 2017-es évet.

A BBC-hez eljutott közlemény szerint a Sony ötven alkalmazottját teszi az utcára, miután a Guerrilla Games cambridge-i stúdióját bezárja. Ez a csapat volt korábban a fejlesztője a PlayStation VR-ra megjelent RIGS-nek.

A nyilatkozatot idézzük: „Úgy hisszük, hogy erősebb pozícióban leszünk, ami a lehető legjobb minőségű tartalmat ajánlhatja a játékosainknak.” Persze, utána jön a védekezés, hogy a csapat munkásságát a Sony nem feledi, de ettől még a döntés megszületett. Nem biztos, hogy mindenki új munkát kap az áthelyezések után…

Nem kell tartani attól, hogy emiatt gondba kerül a Horizon Zero Dawn, hiszen azt a Guerrilla amszterdami csapata fejleszti, ahogy azt tették korábban a PlayStation 4-nyitócím Killzone: Mercenary-val is.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu