NIS America: JRPG-kből nem lesz hiányunk [VIDEO]

A nyolcas számú Ys kitör Japánból, de a Danganronpa széria sem marad ott – egy halom NIS America játékra számíthatunk.

A szigetországban még tavaly jelent meg a Ys VIII: Lacrimosa of Dana PlayStation Vitán, de a Falcom PlayStation 4-re is már fejleszti. Szerencsére nem csak a japánoknak jár a JRPG, ugyanis a NIS America bejelentette, hogy a játék a PlayStation 4 / PlayStation Vita páros mellett a nyugaton PC-re is meg fog jelenni 2017-ben. PC-re legutóbb a VI: The Ark Of Napishtim jelent meg tavaly.

Az Ys ezzel amúgy visszatér, ugyanis legutóbb nyolc éve láthattunk új felvonást a már évtizedek óta talpon levő sorozatban. Itt egy kis mikromenedzsment is be fog figyelni, ugyanis a történetben hajónk balesetet szenved és a túlélőkkel együtt egy erős falut alkothatunk, és segítségünkért cserébe fontos szolgáltatásokat fognak nyújtani azok, akiket magunkkal viszünk.

Ezzel szemben a Danganronpa V3: Killing Harmony csak PlayStation 4-re és PS Vitára érkezik, mégpedig szeptember 29-én (az észak-amerikai régióba pedig három nappal korábban). Itt 16 új karakter kerül bezárásra egy iskolában és a gyilkosságok után nekünk kell nyomoznunk, itt-ott minijátékok keretein belül. Be is pótolhatjuk a lemaradást, mivel a Danganronpa 1-2 Reload a Vita/PS4 párosra március tizennegyedikén jön ki.

További hírek: a Disgaea 5 a Nintendo Switchre május huszonharmadikán érkezik, a Cladun Returns: This is Sengoku PlayStation Vitán és Steamen a nyugaton Európában június kilencedikétől (Észak-Amerika: június 6.) kapható, míg Steamre két további cím, az Operation Abyss: New Tokyo Legacy (március 27.), illetve a Psycho-Pass: Mandatory Happiness (április 25.) gurul be.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu