Mass Effect: Andromeda: csapatban rejlik az erő [VIDEO]

A Bioware folytatja a játékmenetes bemutatót az új Mass Effectből.

A videósorozat első része (amiről írtunk is) a harcról szólt, a folytatás viszont már főleg azt taglalja, hogy miként vethetjük be a tucatnál is több skillt és a háromszáz upgrade-et, amik ugye a Biotics, Combat és Tech kategória alá tartoznak. A skillek megnyitásával a hét profil közül választhatunk majd – ezek közül kettőt mutat meg a videóban a Bioware. Ezek az Adept és az Explorer.

Akik a Biotics irányban szeretnének fejlődni, nekik az Adept lesz a kedvező, mivel ez több bónuszt fog adni a játékosoknak: több sérülés, vagy tovább is használhatjuk a skilleket, amiket ráadásul szintelhetünk felfelé, és így azok még több sérülést okozhatnak. Ezen felül az Adept a Tech és a Combat alatt is több módon buffolhat, illetve pár perket is adhat.

A profilok között – hasonlóan a loadoutokhoz – bármikor válthatunk. Ezek közül többet is kedvencnek jelölhetünk, így könnyebben ugorhatunk át arra. Egy ilyen tárhely három skillt és egy profilt bír el, és négy slotot kapunk, úgyhogy összesen négy profilt és 12 skillt tárolhatunk el kedvencként.

Csapatunk hat főből fog állni, mindenki képes lesz szintet lépni és mindegyiküknek három aktív és két passzív skillje lesz. Például Cora a Biotics skillekkel support szerepet kapott, Drack pedig tankként a frontvonalon lesz. Utasításokat is adhatunk társainknak, így az offenzív/defenzív parancsok mellett összehozhatjuk őket egy helyszínre is, mi pedig egyesíthetjük erőinket az övéikkel erősebb kombók érdekében: naná, hogy mi adhatjuk meg az utolsó lövést a rosszfiúknak.

A Tempest doktorának, Lexinek nem más fogja kölcsönözni a március 21-én PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re érkező Mass Effect: Andromédában, mint a Trónok Harcából ismerős Natalie Dormer!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu