Steam: „pórul járnak az „ingyen értékelők”!

Szigorít Gabe Newell!

Tavaly szeptemberben már alaposan módosította a Valve a Steam értékelési rendszerét, de egy lépéssel tovább mentek, így még szigorúbb rosta került bevezetésre.

Mostantól a tesztek pontszámai közül csak azoké kerülnek beszámításra, akik fizettek is a játékért. Így azok, akik ajándékként, egy promóciós kóddal, vagy egy ingyenes hétvége során szerezték be az adott játékot, amiről véleményt alkotnak, nos, az ő szavuk figyelmen kívül lesz hagyva az értékelésben. Tesztet lehet írni, pontozni viszont nem. Emiatt pár játék korrigálásra fog kerülni, és ezt a lépést a Steam azért tette meg, hogy így a „fizető vásárlók véleményét jobban tudják tükrözni”.

Lesznek azért kivételek: az ingyenes és a free-to-play játékok esetében a legkisebb is számít, így ott megmaradt a régi rendszer.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu