Emeli a tétet a Nintendo a Switch-csel!

Alaposan felturbózta a Nintendo a Switch jövőben tervezett eladásait! Konkrétan a duplájára emeli az új Nintendo konzol gyártását a japán cég.

Eddig úgy tervezte a nagy N, hogy 2017 áprilisa és 2018 márciusa között nyolc millió Switchet gyártanának, de ezt az előrejelzést a Wall Street Journal szerint felcsavarták a duplájára, azaz 16 millió konzol készülhet egy év alatt, ugyanis nagyobb a kereslet az eredetileg elképzelt mértékhez képest.

A Wall Street Journal azt is írja, hogy a következő üzleti évben (ez lenne az imént említett 2017/04-2018/03 időszak) 10 millió Switchet el fog tudni adni a Nintendo. Ehhez jó játékok is kelleni fognak, bár ebben nagy eséllyel be fog tudni segíteni többek között a hamarosan megjelenő Mario Kart 8 Deluxe is.

A kezdetek biztatóak (még ha több, itt-ott tervezési hibákból fakadó hiba akadt is), de ezt a lendületet a Nintendónak hosszabb távon is meg kell őriznie, főleg a PlayStation 4-gyel szemben, ami februárban legyőzte az Xbox One-t. (Vajon mit hoz a március?)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu