Elindult a Mirage: Arcane Warfare zárt bétája [VIDEO]

A Torn Banner Studios már teljes erővel az új játékára figyel.

Miközben a hír írásának pillanatában ingyenes az előző játékuk, a Chivalry: Medieval Warfare (erről korábban a nap folyamán írtunk is ), a fejlesztők már az Overwatch-hoz hasonlítható közelharcra és varázslatokra építő, csapatos játékuknak, a Mirage: Arcane Warfare zárt bétájának elsütötték a startpisztolyát.

Aki előrendeli a Standard vagy a Special Editiont Steamen , egy plusz kulcsot kap a játék bétájához, amit egy barátjának adhat. Képeket és videókat szabad rögzíteni a játékból, a fejlesztő ugyanis kihangsúlyozta, hogy nincsen semmilyen embargó a Mirage-on. Fair play a Torn Bannertől.

A játékból két videó is érkezett – a megjelenés május huszonharmadikán lesz esedékes. További képek itt láthatóak.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu