Ingyen játék – siess, ne maradj le róla! Csak fővesztés terhe mellett érdemes kihagyni! [VIDEO]

Sohase veszítsd el a fejed, ha ingyen játékról van szó! Ezúttal sietni kell, de ha a birtokunkba kerül, akkor onnantól már a miénk lesz, tehát nem egy ingyenes hétvégéről beszélünk.

A Torn Banner Studios a Twitteren  jelentette be, hogy a Chivalry: Medieval Warfare ma este 7-ig ingyen felmarkolható a Steamen. Tehát ITT lehet letölteni. Ezen túl egy előrendelői akciót is előhúztak a kalapjukból (vagy a középkori környezetet látván a sisakukból): azok, akik már rendelkeznek ezzel a játékkal, még úgy is, ha ingyenesen szerezték be, tíz százalékos előrendelői kedvezményt kaphatnak a folytatásra, a Mirage: Arcane Warfare-re, ami most kb. 9 ezer forintos áron kelleti magát és május huszonharmadikán fog megjelenni. (Hozzáférést kaphat egy barátunk is a bétához az előrendeléssel.)

Mivel a Chivalry nem is olyan rossz játék, ez egy olyan akció, amit nem érdemes kihagyni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu