Lesz-e Nioh 2?

A Koei Tecmo hatalmas sikert aratott a játékkal februárban, így a kérdés adott.

A Team Ninja által fejlesztett Nioh kellemes meglepetés volt. Emiatt nem is csoda, hogy a japán Famitsu magazin arról kérdezte a játék rendezőjét, Fumihiko Yasudát, hogy nekiülnek-e a második résznek. Ő azt válaszolta, hogy erről még nem döntöttek, de ő megfontolja a lehetőségét, mivel nem csak Japánban, hanem világszerte nagy örömmel fogadták a játékosok a Nioh-t.

És tényleg, a Nioh egy igen korrekt cím a 2017-es PlayStation 4-kínálatban. A Team Ninja képes volt a Souls játékok stílusát átvenni (sőt, továbbfejleszteni!), miközben a japán kultúra és történelem sem maradt figyelmen kívül. Reméljük nem kell egy évtizednél is többet várnunk a folytatásra – a Nioh ugyanis ennyi ideig készülgetett!

[forrás: WCCFtech]

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu