Star Wars Battlefront II: bízzunk a császárságban [VIDEO]

A DICE, Criterion és Motive tandeme által fejlesztés alatt álló Battlefront II ezúttal egy olyan videóval rukkolt elő, ami egy császári katona életét mutatja be.

A második halálcsillag elpusztulása Endoron nem volt a vég, hanem csak a kezdet – a mi történetünk kezdete, vagy legalábbis az Inferno Squadé biztosan. A játék, ami a VI és a VII filmek eseményeit köti össze, a trailerben az Inferno parancsnokára, Iden Versióra összpontosít.

A Star Wars Battlefront II tehát bátor dolgot próbál majd összehozni: a filmek között egy összekötő szál szeretne lenni, ami nagy kihívás lesz, annyi szent. Ennek eredményét november tizenhetedikétől élhetjük át PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n, de aki az Elite Trooper Deluxe változatot veszi meg, pár nappal korábban a csatamezőre léphet.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu