Ingyen hétvégés játék, de ezúttal szokatlan címmel! [VIDEO]

Ezt a játékot mintha még nem láttuk volna ingyen hétvégés akciót kínálni.

Sajnos nem kapott ingyen időszakot a három platform közül az egyik, így a PlayStation 4-eseknek „csak” akció jár az alapjátékra és a Season Passra, viszont a PC-seknek és a Xbox One-osoknak a Fallout 4 ingyenesen letölthető lesz a hétvégén. Figyelem: a konzolosoknak Xbox Live Gold előfizetés szükséges!

A Steameseknek az akció magyar idő szerint május huszonötödikén este héttől május huszonnyolcadikán reggel kilencig tart, míg az Xboxosoknak már most is tart a lehetőség, ami azonos időpontban ér véget.

Az alapjáték mellett a modokat is kipróbálhatjuk, hogy elmerülhessünk a Bethesda játékában – aztán ha megtetszik, csökkentett áron megvehetjük a Fallout 4-et. Jó játékot.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu