Mario + Rabbids Kingdom Battle: szivárgnak az információk!

Már jó ideje tudunk arról, hogy a Ubisoft (pontosabban annak párizsi és milánói stúdiója) a Snowdrop engine-nel (The Division) a Nintendo Switchre készít egy Mario X Rabbids crossovert. Kitudódott egy és más a lenti képcsokorból, ami a prezentáció lenne belsős használatra. Most már mindegy, mert kikerült a netre…

Nyolc játszható karakter lesz, amiből a kedvencünk a Peach hercegnő köntösébe bújt nyulambulam. A játékmenet 65%-ban állna körökre osztott csatából (ebben karaktereink mind tuningolható/testre szabható fegyvert is ragadnak majd!), és ezt kooperatívan is lehet majd játszani, miközben a maradék 35%-ot a felfedezés tenne ki: négy környezet vár ránk egy tonna easter eggel, puzzle-kkel és titkos területekkel.

A hivatalos bejelentés (haha, most ezt már leshetik!) júniusban jönne, a megjelenés pedig augusztus/szeptember tájékára tehető, és kizárólag a Switchre jelenne meg a játék, ami kb. 20 óra alatt lenne teljesíthető.

No, ez nem hangzik olyan rosszul – a játékmenetre leszünk kíváncsiak a leginkább. Egy videó majd biztosan remekül előadja majd azt.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu