Megjelenési dátumot kapott a Pyre

A Supergiant Games a Bastion és a Transistor után újra támadni fog.

A fejlesztők a blogjukon jelentették be, hogy a Pyre már előrendelhető a PlayStation Store-on () és Steamen () 10%-os kedvezménnyel, így 6 ezer forint helyett kb. 5400-ért megvehetjük. Aki a PS Store-os linken december 31-én lát, ne aggódjon: július huszonötödikén fog megjelenni a Pyre, amiről több új részletet is megtudtunk.

A csapatos (három fős) RPG a Supergiant eddigi legnagyobb világa lesz, és ami igencsak figyelemre méltó, az az, hogy nem lesz Game Over. Ha elvesztünk egy csatát (mert például egy rossz talizmánt vetettünk be), a történet folytatódni fog, így az interaktív narratíva nem tűnik gyengének már ez alapján sem. A Versus módban egy barátunkat is kihívhatjuk (ha nem elég már az AI), így a 20-nál is több egyedi karakterből összehozhatjuk három fős csapatunkat is. A pályáknak egyedi hatása lesz a játékmenetre.

A Transistor komoly volt, és esélyes, hogy a Pyre még „feljebb” megy.

A Transistor tesztjét itt olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu