[E3 2017] PlayStation 4-re tart a Shadow of the Colossus! [VIDEO]

A Bluepoint Gamesben bízhatunk.

A Sony Interactive Entertainment az E3-as műsor során jelentette be, hogy a 2005 végén megjelent PlayStation 2-es Shadow of the Colossus egy remake-et fog kapni, és a Bluepoint (és a SIE Japan Studio) fejlesztésének eredménye 2018-ban fogja betalálni a PlayStation 4-et. További részleteket a „következő hónapok folyamán” hallunk majd, ami a Gamescom/Tokyo Game Show/PlayStation Experience hármasát takarhatja.

Ha a Sony okosan játssza ki a kártyáit, a PS2-es eredetiből kihagyott kolosszusokat visszaállítja a játékba, hogy így a valódi teljes élmény kerüljön majd jövőre a boltokba. Ez csak találgatás, ugyanis még nem tudjuk, pontosan mire is számíthatunk a remake-en túl.

Az viszont biztos, hogy a Bluepoint érti a dolgát: ők hozták össze az Uncharted: The Nathan Drake Trilogy-t, de a PS3-ra is ők portolták fel az ICO-t és a Shadow of the Colossust is.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu