Ez a játék „nyerte” az idei E3-at

E3-as statisztikák, röviden.

Kezdjük a trailerekkel kapcsolatos eredménylistával. A YouTube közzétett egy ranglistát a legnézettebb E3-as trailerekkel kapcsolatban. Ennek tetején a Star Wars: Battlefront II-t láthatjuk, őt pedig az Assassin’s Creed: Origins és a FIFA 18 követi. Két dobogós hely a háromból az Electronic Artsé. Az adatok összesítettek, így az összes velük kapcsolatos videó figyelembe lett véve. Ha csak egy videóra vetítjük le, a Battlefront II így is 9 millió felett jár, de a Super Mario Odyssey második helye a jó 6 milliós eredménnyel szintén korrekt.

A GamesIndustry szerint 17 millió Facebook felhasználó beszélt az E3-ról június 9-étől kezdve, és azóta 41 millió poszt, like és komment jött össze a rendezvénnyel kapcsolatban. A legtárgyaltabb a rendezvények közül a Sony-é lett, negyedmilliónál is több felhasználóval, őket a Microsoft és az Electronic Arts követi. A játékok tükrében itt is a Star Wars: Battlefront II nyert, amit az új FIFA és az Assassin’s Creed követett elég alaposan lemaradva.

Szóval az Electronic Arts ezt szépen bevágta a kapuba, holott az előadásuk többnyire borzalmas volt.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu