Kiszivárgott volna a Days of Gone megjelenési dátuma is?

A SIE Bend játéka, a zombis túlélés (zombifarkasokkal és medvékkel, a teljesség kedvéért) elszólhatta a megjelenési napot egy trailerben, amit azóta a PlayStation letörölt YouTube-ról.

Csakhogy az internet soha nem felejt – a „legforróbb E3 2017 trailerek” összeállításban a játékok mellé megjelenési dátumot is csapnak, ha rendelkeznek ilyennel. Na már most, a Days Gone-nak nincs fixált, nyilvánosan közölt megjelenési dátuma.

A videó meg bemondja december huszonkilencedikét, pénteket. Ez kicsit meredek, mert általában a karácsony és a szilveszteri dínom-dánom között nem szokás kiadni játékokat. Emiatt placeholdernek, ideiglenesnek tűnik a PlayStation 4-exkluzív játék megjelenési dátuma.

…ha pedig nem, akkor elég meglepő lenne.

(Forrás: Gamepur)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu