Dissidia Final Fantasy NT: gyorstalpaló [VIDEO]

Tutorial videót készített a Team Ninja és a Square Enix.

Igen, egy gyorstalpaló egy Final Fantasy-játéknak! Ez mondjuk meg is magyarázható azzal, hogy a spin-off egy bunyós játék lesz, így az, hogy az alapmozdulatok, mint a mozgás, védekezés, és a támadási stratégiák közül való szemezgetés teljesen érthetővé válik mindössze öt perc alatt. Csapatos bunyó, Final Fantasy-köntösben, de mégis valamivel több annál? Máshogy jobban nem lehetne jellemezni a Team Ninja játékát… csoda, hogy nem nagyon érzékelhető a Dead or Alive stílusa itt!

A Dissidia Final Fantasy NT konzolokon csak PlayStation 4-en lesz elérhető a játéktermi debüt után, mégpedig 2018 elején, és nem csak Japánban. A játék weboldala itt lelhető fel.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu