Az új God of War nem lesz teljesen nyílt világú

Cory Barlog, a játék rendezője elárult pár újdonságot a jövőre érkező PlayStation 4-exkluzívról.

A húsz milliónál is több eladással rendelkező franchise új részéről a Polygonnak árult el néhány dolgot Barlog: „Már alapból tudtam, hogy nem akartam nyílt világú játékot csinálni. Nem akartam olyan játékot összehozni, amiben az emberek úgy érzik, hogy egy listán teljesítenek dolgokat. Kratosnak és Atreusnak van egy célja, ami végigviszi őket a világon, de mégis találsz mindig valamit a közelben, ami feltűnik. Ez az az ötlet, amivel az embereket jutalmazni fogjuk a kíváncsiságukért, hogy körülnéznek. Nem fogjuk őket az alapélményen kívül helyezni, hogy rájuk kényszerítsünk valamit.

Például van egy barlangbejárat a távolban, odahajózol, bemész, majd kijössz a másik oldalon egy új pályán, amiről nem is tudtad, hogy létezik. Ez az az érzés, hogy a kíváncsiságodat díjazzák. Ezért játszok játékokkal: hogy egy világban létezzek.”

Szóval el lehet térni az útról, amit támogatni fog a God of War – de teljes mértékben nem lehet erre lehetőségünk. Hogy ez miként működik, 2018 elején megtapasztalhatjuk. Nos, és megtudtuk Kratos fiának a nevét: Atreus

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu