Star Wars Battlefront II: alphát kap mindegyik platform?

Ezúttal nem csak a PC-sek vehetnek részt az alphatesztben, ha hihetünk egy azóta letörölt fórumposztnak.

A Star Wars Battlefront közösségi menedzsere a játék hivatalos fórumjára írt egy olyan posztot, ami azóta letörlésre került, csakhogy a screenshotnak köszönhetően nem lehet oly könnyen elfelejteni, amit írt. Mégpedig azt írta, hogy ha esetleg bugot, vagy hibát találunk a Star Wars Battlefront II alphájában PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n, akkor írjuk le, hogy mit tapasztaltunk.

Mivel a posztot letörölte az illető, valószínűleg idejekorán írta meg azt, illetve olyat említett meg benne, amit nem lett volna még szabad… és utóbbi esetében ez valószínűleg a konzolos alpha lenne, amit azért újításként érdemes kezelnünk.

A Star Wars Battlefront II november 17-én érkezik PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Minden megjelenés után érkező tartalom ingyenes lesz.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu