Gran Turismo Sport: olyan jó az autómodellezés, hogy…

Kazunori Yamauchi nagyot szólt az IGN-nek adott interjújában.

Kaz jelenleg a Polyphony Digital következő alkotását, a Gran Turismo Sportot felügyeli, ami elvileg idén ősszel fog érkezni (ha nem késik megint…). Ezzel kapcsolatban a kijelentése kicsit merész volt: „A modellek, amiket most a Gran Turismo Sportban használunk, ezek a PlayStation 4 és a PlayStation 4 Pro után következő generációkat is valószínűleg támogatni fogják. Ez az adatmennyiség kb. a következő évtized során cipelni fog minket, mivel a modellek pontossága a világon jelenleg páratlan. Csak a CAD modellek tudnának jobb minőségűek lenni, amik egyenesen a gyártóktól érkeznek, és ezeket értelemszerűen nem lehet valós időben renderelni.”

Audióban sem bátorkodott visszafogottan kommentálni: „Nincs határ abban, amit a hangokkal művelni lehet – nincs „vége” a munkának rajta. És még mindig vannak dolgok, amiket jobbá szeretnénk tenni, de mivel a fejlesztés során több felfedezésünk is volt (amiket implementálni is tudtunk), az jól eső érzés volt. Grafikailag, a PS4/PS4 Pro generációval is még mindig több erőt tudnánk használni, de audióban már nagyobb szintű szabadságunk van, és csak ebből a szemszögből nézve a számunkra elérhető környezet gazdag, legalábbis a grafikával összevetve.”

És a szimuláció, fizika? Arról szó nem esett. A Gran Turismo Sport ősszel jön PlayStation 4-re, PlayStation VR-támogatással. Íme addig is egy evolúció-videó a GT történetéből:

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu