City of Brass: az ex-Bioshock fejlesztők következő játéka [VIDEO]

Az Uppercut Games a perzsa környezetbe kalauzol el bennünket.

Ezt a környezetet keverjük meg egy kis Indiana Jones-szal, rouge-lite stílussal, és ami a legkomolyabb, permahalállal. Rablók vagyunk, de törékenyek, így bár ostorunkkal lehet azért védekeznünk és menekülnünk egyaránt, dolgunk finoman szólva is nem lesz egyszerű, főleg úgy, hogy időben a pálya kijáratához el kell jutnunk! Bár a kincs és a loot mindenféleképpen kívánatos lehet, figyelnünk kell arra a jó öreg visszaszámoló órára is. Csapdával teli város – izgalmasnak hangzik.

Két végigjátszás az ígéretek szerint nem lesz azonos, úgyhogy a belsőnézetes City of Brassra érdemes lesz odafigyelnünk. A játék PC-re 2017 őszén jelenik meg, amit a PlayStation 4-es és Xbox One-os port 2018-ban követ majd. Prince of Bioshock!?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu