Crackdown 3: nagyratörő lesz? [VIDEO]

Megtudtuk, miért tartott ennyi ideig a Crackdown 3 fejlesztése.

A Sumo Digital dizájnrendezője, Clint Bundrick mikrofonvégre került a GameReactor által az E3-on, és itt megválaszolta, miért tartott idáig fejleszteni az új Crackdown-t: „Egy ilyen játék ambíciózus. A kampány világa kétszer nagyobb, mint az eredeti Crackdown városáé, és a legmagasabb épület is kétszer magasabb, mint az első részben. Szóval ez egy szuper nagyratörő játék akar lenni a kampányban, és igencsak nagyratörő kíván a kompetitív multiban is lenni. Ez egy franchise, ami normális visszatérést érdemel, és ezért is került időbe a fejlesztése.”

Bundrick az új mozdulatokról is szólt egyet-kettőt: „A Crackdown mindig is egy függőleges játék volt, függőleges platformerezéssel – és még most is mindig erről szól. Hozzáadtunk pár dolgot, mint a dupla ugrás és az airburst. A játékosok kombinálhatják ezeket a mozdulatokat, hogy őrült, hosszú ugrásokat hajtsanak végre, amikre még mi sem számítunk. Ők ezeket harc közben is használhatják: egy nagy ugrás közepén egy rakétát lőnek ki feléd, és az airburst mozdulattal kikerülheted. A játékosnak így több választási lehetősége lesz az adott pillanatban, és ez által az ugrás is szórakoztató lehet.”

A Crackdown 3 november hetedikén érkezik Xbox One-ra és PC-re. Xbox One X-en nem fog 60 FPS-sel futni, ami egy ilyen cím esetében, a legerősebb konzollal talán elvárható lenne…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu