Days Gone: egy új E3-as demó [VIDEO]

Ezt a változatot csak az újságírók láthatták zárt ajtók mögött júniusban a SIE Bend játékából.

Áldassék a PlayStation Blog neve, ugyanis a brutális alternatíva felbukkanása kellemes meglepetés így a nyár kellős közepén. Más időjárás, más napszak… és természetesen a brutalitásra utalva más játékstílus. A fejlesztők nyíltan közölték: az időjárás nem csak kozmetikus váltással hat ki a játékra, hanem az élményt merőben meg tudja változtatni. Kik vagyunk mi, hogy ellenkezzünk velük?

A Days Gone-nak sajnos még mindig nincsen konkrét megjelenési dátuma, de legalább a Sony megtörte a csendet vele kapcsolatban, ugyanis az E3-akon kívül eddig nem nagyon láthattuk a legutóbb a zombi medvével figyelemfelkeltő projektet…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu