Dragon Ball FighterZ: ekkor indul a zárt béta regisztrációja – lesz Switchre is? [VIDEO]

Az ArcSys az EVO során elég komoly figyelmet kapott.

A csapat az E3 tájékán jelentette be, hogy a Dragon Ballból is készítenek egy 2D-s, stílusos, és a Guilty Gear tempóját teljesen átemelő bunyós játékot, amire egy rossz szavunk sem lehet. Ebből érkezett egy új videó, ami Trunksot mutatja be. A játék zárt bétájára július 26-ától lehet regisztrálni!

A Destructoidnak Tomoko Hiroki, a játék producere azt nyilatkozta, hogy először a Dragon Ball Xenoverse 2 Switch portját szeretnék kiadni, és csak utána ülnének neki a Dragon Ball FighterZ Nintendosításának. A ShonenGames szerint pedig nem lesz cross-play a konzolos és PC-s változatok között.

A Dragon Ball FighterZ 2018 elején érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re a Bandai Namco kiadásában.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu