Dreams: ez lesz vajon a PSVR „álom”?

A LittleBigPlanettel elhíresült Media Molecule új projektjéről régóta nem hallottunk… úgyhogy ennek ideje volt már!

Siobhan Reddy-t, a stúdió rendezőjét a Rollingstone Glixelje interjúvolta meg, ahol több dologról is szó esett. A Sony-val való kapcsolatukról Reddy ezt nyilatkozta:

„Büszke stúdió vagyunk, olyan jó egy ilyen cégnek dolgozni. A kezdetektől fogták a kezünket. A Sony emberei nincsenek itt minden nap, de Shuhei Yoshida a jövő héten meglátogat minket. Éppen pár hete találkoztunk a Sony-val Los Angelesben. Amikor a Worldwide Studios csapatába tartozol, a megállapodás arról szól, hogy olyan dolgokat csinálsz, ami igazán bemutatja, miről is szól a PlayStation, és ezért keményen is dolgozunk. A kapcsolatunk során végig támogatták azt, amit csináltunk. Shuhei elképesztően támogatja a Dreamset, amiben már a kezdetekkor látta a potenciált. Nagyon szeretné, hogy eljuttassuk a közönséghez.”

A PlayStation VR-támogatásról sem volt szűkszavú Reddy: „Hihetetlen. Elképesztő látni az embereket, hogy VR-ben alkotnak a Dreamsben, illetve átjárni így az ő világaikat. Naná, hogy támogatjuk – mindenki, aki errefelé jár, ki akarja a virtuális valóságot próbálni. Még olyanok is, akik nem érdeklődnek a játékok iránt is támogatják.”

A 2013-as PlayStation Meetingen (ekkor került leleplezésre a PlayStation 4 is) bejelentett Dreams valószínűleg a Paris Game Weeken bemutatásra fog kerülni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu