BREAKING! American McGee oly sok év után nekiveselkedik az Alice 3-nak, Alice: Asylum címmel!

Azért nem lesz fáklyásmenet, amíg ez összejön…

Nem bizony, mert a legendás (ám az Alice: Madness Returns – a második Alice rész – után kissé „félrevonult”) designer – Kickstarter formájában – a rajongók segítségét kéri, hogy az Alice 3-nak egy már magasabb szintű verzióját elkészíthesse. Az Electronic Arts-nak ugyanis már egy ilyen verziót szeretne bemutatni, hogy az új kalandra rábólinthasson a kiadó.

Az alkotó a Kickstareren már nagy sikert aratott az Out of the Woods kártyajátékkal és ez bátorította fel, hogy a rajongók által iszonyúan várt Alice 3-on elkezdhessen dolgozni, amely újabb része ennek a groteszk, gótikus akció-kalandjátéksorozatnak. E rajongók segítségével „járul” majd az Eletronic Arts „színe elé”, hogy bemutassa az Alice-sorozat legújabb epizódját.

American McGee arra is kéri a fanokat, hogy iratkozzanak fel egy speciális híroldalra, amelyen, ha elég felhasználó van, akkor keresheti majd fel az EA-t a munkaajánlattal, amelyben benne lesznek az Alice: Asylum játék részletei, leírása, forgatókönyve, különleges üzleti modellel és a tervezet általános leírásával megspékelve.

Hetekkel ezelőtt már említette a kreatív alkotó, hogy az Alice 3-at elkészíteni, de gyorsan mindenki értésére adta, hogy minden az Electronic Arts-tól függ. Korábban még McGee elvetette a Kickstarter, vagy ahhoz hasonló pénzgyűjtés ötletét az újabb Alice-résszel kapcsolatban. „Biztos lesz még egy Alice-játék, mielőtt még meghalunk…” – jegyezte meg a rá jellemző fanyar szarkazmussal – „…de hogy elég gyorsan megtörténjen, ahhoz az Electronic Arts-hoz és nem hozzám kell fordulni.” Úgy tűnik, most viszont saját maga talált egy jónak tűnő megoldást, amellyel felkeltheti a hatalmas multicég érdeklődését a projekt iránt.

Akárhogy is lesz, mi várjuk nagyon a harmadik részt, addig is a legelső rész retró cikket itt olvashatjátok el.

Alant pedig a két előző Alice játék soundtrackját hallgathatjátok meg.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu