Egy AAA RPG-n dolgozik a Fallout készítőivel az Obsidian?

Egy titkos projekt kerül lassan elő az Obsidian zárt ajtajai mögül.

2016 elején Tim Cain és Leonard Boyarsky elkezdett dolgozni valamin, ami az Unreal Engine 4-et használja. Erről megtudtuk az Obsidian álláshirdetése alapján, hogy ez egy multiplatform RPG cím lesz, és az Unreal Engine 4 megemlítése miatt gyanús, hogy ez a Cain-Boyarsky projekt lehet. Kik is ők? Nos… ők anno a Fallouton dolgoztak!

Egy felhasználói kezelőfelület-csapatra van szükségük, amiből kiindulva lehet sejteni, hogy ez egy olyan cím, amit egy kiadó már felkapott. Még áprilisban azt mondta Tim Cain a Reboot Develop konferencián, hogy egy új IP-n dolgozik, ami „a Fallout és az Arcanum humorának stílusát” tartalmazza. Az USGamer interjújában 35 perc 42 másodpercnél Feargus azt mondja, hogy az új, titkos játék miatt újrajátszotta a Fallout: New Vegast, de aztán hozzátette, hogy ennek nincs köze a Fallouthoz.

Majd meglátjuk.

Forrás: Reddit, Beyond-Gaming

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu