Miért tart ilyen sokáig, mire megérkezik a Borderlands 3?

Randy Pitchford, a Gearbox főnöke tisztázta a szituációt.

A Borderlands 2 2012-ben jelent meg, már majdnem öt éve. Jó, kb. egy évig jött ki hozzá új tartalom, de azóta is eltelt már négy év. Most viszont Pitchford az IGN elmagyarázta, mi a helyzet.

Számukra fontos a Borderlands, és egy nagyobb lépést szeretnének tenni, amit nem lehet rövid időn belül összehozni. Itt kitért egy összehasonltásra a Grand Theft Auto III és a IV között, hozzátéve, hogy bár a Vice City és a San Andreas bár folytatások voltak, kiemelte, hogy ugyanazon az engine-en és generáción futottak. Szerinte érdemes a Rockstar megközelítését megfigyelni: idő kellett, mire új szintre léptek a Grand Theft Auto IV-gyel.

Eközben a rajongók kielégítése is fontos szempont. „A világon a legkönnyebb dolog egy halom Pre-Sequel kiadása lenne és sok pénzt keresnénk rajta. Dolgozunk rajta [mármint a 3-on], de nem jelentünk be semmit amíg úgy nem véljük, van olyan a markunkban, ami jogossá tenné. Aztán erre alapozzuk majd az elvárásunkat,” mondta Pitchford.

A PlayStation 4/Xbox One párosra csak újrakiadott kollekcióval jelentkeztek Borderlands-témában (a Telltale-féle epizodikus játékot nem vesszük bele!), szóval hamarosan ideje nagyot dobbantani Pitchfordéknak.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu