Top 10 Nagy-Britannia: a Destiny 2 őrzi a pozícióját

Megverte a két héten kiadott sportjátékot: az NBA 2018 és a PES 2018-at is.

A Bungie sci-fi shootere második héten is verhetetlen az angol videojáték piacon. Mindezt annak ellenére, hogy 71%-ban azért visszaesett a játék iránti kereslet az előző héthez képest.

Érdemes még megemlíteni, hogy sportjáték téren elég erős címekkel gazdagodott nagyközönség. Az egyik ilyen az NBA 2018, amelyik az egyik legerősebb kosárlabdás sorozat legújabb része, a második a PES 2018. A Dishonored: The Death of the Outsider (a Dishonored 2 különálló DLC-je) pusztán a hatodik helyre lopakodta fel magát, ami meglepően rossz eredmény az Arcane Studios remek alapjátékának korábbi fogadtatásához képest. Nem váltotta be igazán a Nintendo 3DS-re kijött Metroid: Samus Returns sem a hozzá fűzött reményeket, hiszen Samus Aran mindössze a nyolcadik helyre tudott felugrálni (igaz, handheldről beszélünk, ráadásul a 3DS nem egy mai darab). Érdekesség még, hogy a Fallout 4 visszatért a top listákra, de ezt annak is köszönheti, hogy ennek a régi címnek alaposan csökkentették az árát. (No meg, talán ezzel készülnek fel a gamerek, ha Észak-Korea esetlegesen tényleg elindítja azt az atombombát…)

Nem is szaporítom tovább a szót, következzék a TOP lista.

  1. Destiny 2
  2. NBA 2K18
  3. Pro Evolution Soccer 2018
  4. Fallout 4
  5. Uncharted: The Lost Legacy
  6. Dishonored: The Death of the Stranger
  7. Grand Theft Auto v
  8. Metroid Samus Returns
  9. Crash Bandicoot n.Sane Trilogy
  10. Forza Horizon 3

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu