Trailerek Sonictól Marióig [VIDEO]

Négy téma egy csokorba kötve.

A SEGA új videóval jelentkezett a Sonic Forcesból, ami egy új klasszikus pályát, a Casino Forestet mutatja be. Flipperek, félkarú rablók – mindenhol. A Sonic Forces november 7-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re és Nintendo Switchre.

A Need For Speed: Paybackből megismerhetjük a játék világát, Fortune Valley-t. Korrupció a felszínen, események, versenyek a motorháztető alatt. Több szekció lesz a hegyes-dombos tájaktól a kanyonig – pont úgy, ahogy a Need For Speed: Underground 2-ben megismertük. Megjelenés november 10-én PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

A Digital Foundry közzétette elemző videóját a Nintendo Switch következő nagy exkluzívjából, a Super Mario Odyssey-ből. Ebből megtudtuk, hogy a másodpercenkénti hatvan képkocka a hordozható és dokkolt módban is ott lesz, de felbontásban lesz különbség. Előbbi mód 720p-t, utóbbi pedig 900p-t fog kínálni, de pl. az árnyékok is jobbak lesznek. Megjelenés október 27-én.

A Tokyo Game Show-n bejelentett Zone of the Enders: The 2nd Runner MARS-ból nyolc percet láthatunk, de csavarként annyi van, hogy ezúttal PlayStation VR-en keresztül láthatjuk működésben a felújított mechacsatákat – a felvétel minősége nem a legjobb sajnos.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu