Akkorát koppant a Volition az Agents of Mayhemmel, hogy a fal adta a másikat!

A rossz eladások miatt 30 fejlesztőt rúgtak ki!

Tényleg sajnáljuk az Agents of Mayhem rossz eladásait, mert szerintünk jó kis játék volt, de ami tény, az sajnos tény: ez a játék megbukott a kasszáknál. Mi lehet ilyenkor tenni? Sajnos a Volition fejlesztő cég a neki benyújtott számlát a fejlesztőkön veri le, méghozzá oly módon, hogy legott kirúgtak 30 fejlesztőt, köztük Dan Cermak general managert.

A Deep Silver, a játékok kiadó cég ugyan nem kommentálta az eseményeket, de az egyértelmű, hogy eddig ez a Saints Row franchise, illetve a fejlesztő Volition történetének legsötétebb pillanata. A Volition 1996-ban alakult, és a THQ része volt 2000 és 2013 között, és miután az amerikai cég csődbe ment, a Deep Silver vásárolta fel.

Az Agents of Mayhem alig több, mint egy hónapja, augusztus 18-án jelent meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

A játék kritikáját itt olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu